„Już w najbliższy poniedziałek, 3 grudnia, Thanksgiving ~ celebruj z nami ~ CoOperatywa_Sopot Zaprasza: godz. 18:00

Thanksgiving jest pięknym zwyczajem amerykańskiej kultury świętowanym w trzeci czwartek listopada ~ w takiej właśnie tradycji Dziękczynienia zapraszamy wszystkich smakoszy zdrowego polskiego jadła i napitku, aby świętowali z nami zdrowe dary polskiego rolnictwa. Spotkamy się w Dworku Sierakowskich w Sopocie, przy ul. Czyżewskiego 12

W programie degustacja soku aroniowego, miodów i innych pszczelich produktów (m.in. miody pitne), przetworów warzywnych oraz rozmaitych gatunków chlebów na zakwasie.

Zaproszeni goście powiedzą nam kim są i jak łączą więdzę o zdrowym rolnictwie z pasją działania. A będą nimi członkowie Konfraterni Zacnego Jadła, Napitku i Rękodzieła. http://konfraternia.org/
Zapraszamy!”